ΑΧΑΪΑ: Τον πυροβόλησε το…όπλο του!

Έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του μετά και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ο 67χρονος η ενασχόληση του οποίου με κυνηγετικό όπλο, παρ΄ολιγον να αποβεί μοιραία.

Ο ηλικιωμένος, από τα Σουδενέικα Δυτικής Αχαΐας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, το πρωί της Παρασκευής, φέροντας τραύμα στην κοιλιακή χώρα από όπλο και λόγω της κατάστασης του, αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Όπως προέκυψε, από την προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας,  που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο σοβαρός τραυματισμός του οφείλεται σε ατύχημα. Κατά πληροφορίες και ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, η καραμπίνα που κρατούσε και καθάριζε … εκπυρσοκρότησε (!). Αποτέλεσμα να βληθεί στην περιοχή της κοιλιάς και να πέσει αιμόφυρτος. Ο άνδρας εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο φέρεται να είπε τα όσα είχαν προηγηθεί του συμβάντος και στη συνέχει διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.