Άγριες μέλισσες – Θεοφανία Παπαθωμά: «Η πορεία της Βιολέτας είναι άγνωστη»

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή της μίλησε για το μέλλον της ηρωίδας της στην αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», για τα ριάλιτι, για την συγγραφή παιδικών βιβλίων αλλά και για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Τηλεοπτικά συνεχίζετε στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η πορεία της Βιολέτας στον τρίτο κύκλο;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη χρονιά. Ευτυχώς, γιατί όσο αρέσει στους τηλεθεατές άλλο τόσο αρέσει και σε εμάς που δουλεύουμε σε αυτή τη σειρά. Η πορεία της Βιολέτας, προς το παρόν, είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Έχω κι εγώ την ίδια αγωνία να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευτούμε τη νέα χρονιά.

Τη νέα σεζόν οι σειρές θα είναι περισσότερες. Είναι ένα νέο στοίχημα της μυθοπλασίας απέναντι στα ριάλιτι;

Καλό είναι τα ριάλιτι σιγά σιγά να υποχωρήσουν και να αυξηθούν οι δουλειές μυθοπλασίας. Γιατί μια ωραία σειρά είναι μια πολύ ωραία παρέα. Όλοι μας χρειαζόμαστε τα καλοδουλεμένα σίριαλ που μας κρατούν συντροφιά, τα οποία, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, μας διαπαιδαγωγούν επίσης και θρέφουν την ψυχή μας.

Έχετε ασχοληθεί και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Ετοιμάζετε κάποιο καινούργιο;

Έχω γράψει πέντε παιδικά βιβλία, εκ των οποίων το ένα είναι μουσικοχορευτικό θεατρικό. Θα ήθελα να γράψω πολλά περισσότερα και ένα βιβλίο ειδικά για τα παιδιά και τη διαπαιδαγώγησή τους. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω περισσότερο χρόνο και να ασχοληθώ διεξοδικά.

Τι σημαίνει για εσάς η επιστροφή στην κανονικότητα;

Πρώτα θα πρέπει να ορίσουμε τι είναι κανονικό. Εδώ φτάσαμε να λέμε κανονικότητα το να ζούμε και να αναπνέουμε. Μακάρι να επιστρέφουμε στην κανονικότητα έτσι όπως την εννοούμε όλοι μας. Να κυκλοφορούμε ελεύθεροι, χωρίς περιορισμούς, μέτρα και τα λοιπά και χωρίς φόβο στην ψυχή. Απελευθέρωση, αυτό θα μας βοηθήσει να ανθίσουμε.

Πηγή: 7 Μέρες TV