Αιδηψός: Νέες δηλώσεις από τον άνδρα που ανέβασε το βίντεο με το γατάκι

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το βίντεο από ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσά ένα γατάκι στη θάλασσα αφού πρώτα το έχει δελεάσει με φαγητό. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο Μανώλης Καραμανώλης είναι ο άνδρας που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στα social media με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια κατακραυγή. Το πρωί της Τρίτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο ίδιος θέλησε να ζητήσει εκ νέου συγγνώμη τόσο για το περιστατικό όσο και τον τρόπο που αντέδρασε στη συνέχεια.

“Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, γι’ αυτό αντέδρασα έτσι” είπε.

“Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται” υποστήριξε.

“Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ υποστήριξε πως πήγε να δει το γατάκι και είναι καλά στην υγεία του.

Τέλος, ανέφερε πως το σκυλάκι που είναι βαμμένο πράσινο δεν είναι δικό του.