Αίγιο – Πάρκο των Χριστουγέννων: «Βουλιάξαμε από κόσμο» – Τεράστια η επισκεψιμότητα ΦΩΤΟ

Όχι μόνο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο, αλλά παρά τα περιοριστικά υγειονομικά μέτρα, λόγω έξαρσης της πανδημίας, για άλλη μία χρονιά αντέχει και πιάνει τον αρχικό του στόχο, που δεν ήταν άλλος από την επισκεψότητα, με πολλαπλά οφέλη για την πόλη.

Μετά τη συγκεκριμενοποίηση των τελευταίων μέτρων της Πολιτείας, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» εξακολουθεί κανονικά να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, με μοναδική διαφοροποίηση τη μη πραγματοποίηση καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπως και στο «Πάρκο».

Αίγιο - Πάρκο των Χριστουγέννων: «Βουλιάξαμε από κόσμο» - Τεράστια η επισκεψιμότητα ΦΩΤΟ

Μιλώντας στην «ΠτΔ» η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, για την κίνηση από τη μέρα που λειτούργησε (αρχές Δεκεμβρίου) μέχρι και τα Χριστούγεννα, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένη. «Πάει καλά. Έχουμε φοβερή επισκεψιμότητα. Παραμονή, ανήμερα και την επομένη των Χριστουγέννων βουλιάξαμε. Έχουμε κόσμο από Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Πύργο, ακόμα και από Αθήνα επισκέπτες διερχόμενους».

Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς προβλέπεται επίσης υχηλή επισκεψότητα, κάτι που κάνει τους διοργανωτές να σκέπτονται ήδη από τώρα, του χρόνου να επνδύσουν ακόμα πιο πολλά στο «Πάρκο των Χριστουγέννων», εκτιμώντας πως η προσπάθεια πλέον καθιερώθηκε ως γιορτινός θεσμός!

Η ΔΗΚΕΠΑ θ’ ανακοινώσει, εγκαίρως, νέους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος στο «Πάρκο» γίνεται από την κεντρική πύλη που βρίσκεται έναντι της πλατείας Υψηλών Αλωνίων και κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς και ταυτότητας, διοπλώματος οδήγησης ή διαβατρίου από τους μεγάλους.

Οι ανήλικοι, από 4 έως και 17 ετών, προσκομίζουν δήλωση αρνητικού σελφ τεστ. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.

Αίγιο - Πάρκο των Χριστουγέννων: «Βουλιάξαμε από κόσμο» - Τεράστια η επισκεψιμότητα ΦΩΤΟ