Αλεξανδρούπολη: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και δύο συγγενείς του

Μια 18χρονη που κατοικεί στην περιοχή Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στο νοσοκομείο με εμφανή τραύματα στον κορμό και στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros24, στο νοσοκομείο την μετέφερε ο πατέρας της με το αυτοκίνητό του. Η 18χρονη πήγε στον πατέρα της μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της, και τουλάχιστον άλλα 2 μέλη της οικογένειάς του.

Η 18χρονη δεν χρειάστηκε τελικά να νοσηλευθεί, αφού τα τραύματά της ήταν επιφανειακά, όμως υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την γυναικοκτονία, που συγκλόνισε την Αλεξανδρούπολη. Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της.

Αλεξανδρούπολη-Γυναικοκτονία

 

Αλεξανδρούπολη: Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ– «Την χτυπούσε με σίδερο, έπαιζε θέατρο»

Ο πατέρας της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών, Μεμέτ Εντιρνέλι, αναφερόμενος στον δράστη είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «δεν ξέρουμε για ποιον λόγο το έκανε. Έπαιζε θέατρο. Μέχρι πριν από τέσσερις ημέρες μας έλεγε ότι η κόρη μου έπεσε από τη σκάλα. Τώρα ακούμε ότι την είχε ξυλοκοπήσει με ένα σίδερο. Ήρθε μια κοπέλα και μας είπε ότι χτυπούσε τη γυναίκα του με ένα σίδερο».

Όπως είπε ο ίδιος, «10 η ώρα έγινε το περιστατικό του ξυλοδαρμού και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4 το απόγευμα. Εάν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

Ο πατέρας τόνισε ακόμη ότι είχε τέσσερα χρόνια να δει την κόρη του. «Δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών».

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».