Αμβρόσιος – “Η φωνή της Μητρός Εκκλησίας δεν υπάρχει πλέον”

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: “Η Ελλάδα μας χάνεται! Η Ορθόδοξος Εκκλησία μας ευρίσκεται εν διωγμώ! Η λιτανεία των ιερών Εικόνων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Αντιθέτως, η ανά την Ελλάδα περιοδεία της κούκλας Αμάλ του Ισλάμ διενεργείται ανεμποδίστως! Η ανηθικότης κυριαρχεί και βασιλεύει! Η εγκληματικό-της επεκτείνεται! Τα πάντα αλλάζουν! Ο Διάβολος χορεύει ανενόχλητος!

Το τελευταίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι η παρέλασις των Ομοφυλοφίλων στην Αθήνα!  «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» του Athens Pride, όπως το ωνόμασαν, που έγινε προχθές Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ!

Ας έλθουμε τώρα και σε κάτι πιο σοβαρό: Ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημόσια Σχολεία έγινε σήμερα κανονικά; Δυστυχώς ΟΧΙ!

Καθώς μας πληροφόρησαν κάποιοι αγανακτισμένοι γονείς, σήμερα το πρωΐ ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημοτικά, στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της Χώρας έγινε κατά ένα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ! Οι μαθητές οδη- γήθησαν κατ΄ευθείαν στην Αίθουσα της Διδασκαλίας, ο δε Αγιασμός έγινε στον προαύλιο χώρο με την παρουσία ενός εκπροσώπου από την κάθε τάξη! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗ: Στο «χψω» Δημοτικό Σχολείο του Αιγίου (ονόματα δεν λέμε) τον καθιερω-μένο Αγιασμό στο προαύλιο του Σχολείου παρακολούθησαν μόνον τα παιδάκια της Α’ Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, τα οποία μάλιστα καθόντουσαν σε καρεκλάκια!

Εν συνεχεία ο τελέσας τον Αγιασμό Ιερεύς διήλθεν από τις Αίθουσες Διδασκαλίας, αγιάζοντας κάθε τάξη! ΝΕΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΕΑ ΗΘΗ!  Ήθη της Υπουργού Κυρίας Νίκης Κεραμέως!

‘Ολα αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν ολόγυρά μας, ΑΛΛΑ ο Ελληνικός  Λαός  κοιμάται μακαρίως! Μας έχουν υπνωτίσει με το υπνωτικό φάρμακο, που λέγεται Κορωνοϊός. Τώρα πλέον όλοι οι ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ευκαίρως – ακαίρως παρουσιάζονται και μας κάνουν πλύσιν εγκεφάλου με μοναδικό θέμα ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του Covid-19, δηλ. το δαιμονικό εφεύρημα των σκοτεινών δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, του Σιωνισμού και της Μασσωνίας, για να δηλητηριάσουν την παγκό-σμια Κοινωνία και για να αλλοιώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό!