Ανατριχιαστική η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου που έπεσε θύμα βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα

Τις στιγμές φρίκης που βίωσε η 25χρονη έγκυος στο κέντρο της Αθήνας, η οποία όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις αλλοδαπούς, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Η ίδια μίλησε για τον εφιάλτη ενώ δεν μπορεί να κρύψει το σοκ, που έχει υποστεί και ζητεί δικαίωση.

Βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο και όπως είπε: “Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω “σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω” και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!”. Όμως το μαρτύριό της συνεχίστηκε. Την ώρα που σε κατάσταση σοκ πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, τρεις άνδρες την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν, αλλά τελικά με ταξί την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Η γυναίκα είπε στο δελτίο του Open: “Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα, βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα “βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ, μην μου κάνετε τίποτα, μη με σκοτώσετε!”.

Συντετριμμένη από τον εφιάλτη της ζητεί δικαίωση: “Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητώ την ηθική, νομική μου δικαίωση”.