Ανατροπή στην Κύπρο: “Ο θάνατος του Έλληνα υποπλοίαρχου είναι δολοφονία” λέει ο ιατροδικαστής

Μαρτυρία σοκ του ιατροδικαστή από την Κύπρο ανατρέπει όπως φαίνεται την υπόθεση θανάτου του Έλληνα υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκούλη.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής Λοϊζος Νικολαϊδής στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, η σορός του Βαγγέλη βρέθηκε να έχει χτυπήματα κάτι που σημαίνει ότι προηγήθηκε πάλη. Επίσης όπως τόνισε στο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε μικτό γενετικό υλικό.

“Από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουμε σίγουρα αυτή η περίπτωση θανάτου δεν είναι αυτοκτονία. Κατά την άποψη μου είναι φόνος. Έχουμε δύο τραύματα στον πνεύμονα και στην καρδιά. Το μαχαίρι εξετάστηκε για αποτυπώματα, η δαχτυλοσκόπηση έδειξε ότι κανένα αποτύπωμα δεν βρέθηκε. Έπρεπε να είχε αποτυπώματα τουλάχιστον του Βαγγέλη. Από ένα κομμάτι του μαχαιριού βρέθηκε γενετικό υλικό του Βαγγέλη Φραγκούλη, από ένα άλλο κομμάτι του μαχαιριού βρέθηκε μικτό γενετικό υλικό το οποίο ανήκει σε άλλο ή άλλα πρόσωπα. Δεν αναφέρεται στο πόσα άτομα μπορεί να ήταν. Η φορά του τραύματος έχει σημασία. Υπάρχουν κακώσεις προθανάτιες στο πρόσωπο, ενδεχομένως να έχει προηγηθεί πάλη, θα τα καταθέσουμε στο δικαστήριο, για να αποδείξουμε ότι δεν είναι αυτοκτονία, δεν μπορώ να πω παραπάνω λεπτομέρειες” είπε ο ιατροδικαστής Λοϊζος Νικολαϊδης στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.