Αναβάλλεται «H Λίμνη των Κύκνων» λόγω της πολεμικής σύρραξης στην Ουκρανία

Λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία και των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναστολή συνεργασίας με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς η προπώληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Το 2021 για πρώτη φορά η τεράστια σκηνή του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε μια παγοπίστα 250 τετραγωνικών μέτρων και υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καλλιτεχνικού πατινάζ της Ρωσίας που παρουσιάζουν την παραμυθένια παράσταση Η Λίμνη των Κύκνων. 40 χορευτές – αθλητές, όλοι διακεκριμένοι στο καλλιτεχνικό πατινάζ, παρουσιάζουν «Το μπαλέτο των μπαλέτων» σε μια εντυπωσιακή παράσταση για όλη την οικογένεια.

 

Η Λίμνη των Κύκνων, το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι, είναι πιθανότατα το πιο αγαπημένο μπαλέτο όλων των εποχών. Το αντάζ, το πα-τε-ντε, η μεγάλη βαριασιόν της Οντέτ και ο χορός των μικρών κύκνων, αλλά και το σόλο του Μαύρου Κύκνου, απαιτούν από τους χορευτές τόσο υψηλή τεχνική που φτάνει στα ύψη της δεξιοτεχνίας. Όταν όλα αυτά πρέπει να παρουσιαστούν πάνω σε μια τεράστια παγοπίστα, τότε γίνεται απλά συναρπαστικό και κόβει την ανάσα! Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ από τη χώρα που έχει σπουδαία ιστορία σε αυτό το είδος, έρχονται στην Αθήνα και γεμίζουν με λάμψη την σκηνή του μεγαλύτερου θεάτρου της πόλης.

 

Το παραμύθι στο οποίο είναι βασισμένο το μπαλέτο αφηγείται τις αισθηματικές περιπέτειες ενός νέου πρίγκιπα και μιας όμορφης κοπέλας, την οποία ένας κακόβουλος μάγος μεταμορφώνει σε λευκό κύκνο. Η πριγκίπισσα Οντέτ και οι φίλες της περνούν τη ζωή τους παγιδευμένες στη μορφή του κύκνου από τότε που τις μάγεψε ο μάγος Ρόθμπαρτ. Τα μάγια μπορεί να λύσει μόνο ο έρωτας, ο οποίος έρχεται με την όψη του ωραίου πρίγκιπα Ζίγκφριντ, που ορκίζεται να σώσει την Οντέτ. Ο μάγος αποπειράται να τον ξεγελάσει και να τον παντρέψει με την κόρη του Οντίλ, τον μαύρο κύκνο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Οντέτ. Ο Ζίγκφριντ σύντομα αντιλαμβάνεται την παγίδα του μάγου, παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και πετούν μαζί για τον ουρανό.

 

Τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg State Ice Ballet) ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα το 1967 και έγιναν παγκοσμίως γνωστά προτείνοντας στο κοινό μια νέα μορφή χορού, όπου το κλασικό μπαλέτο συνδυάζεται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Info
Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 στις 20.00
Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 16.00 και στις 20.30
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 11.30, στις 16.00 και στις 20.30

Τιμές Εισιτηρίων
Πλατεία & Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα), VIP: 54 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 27 ευρώ)
Α Ζώνη: 44 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 22 ευρώ)
Β Ζώνη: 36 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 18 ευρώ)
Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
Γ Ζώνη: 26 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 13 ευρώ)
Δ Ζώνη: 18 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 9 ευρώ)
Ε Ζώνη: 10 ευρώ
(παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 5 ευρώ)
ΑΜΕΑ: 5 ευρώ, Συνοδός: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700 ή στο ταμείο του θεάτρου)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες στο 211-7701700 και στο tickets.office@ct.gr

Προπώληση εισιτηρίων τηλεφωνικά στο 211 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr