ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ: Εγώ την αγαπάω την Αννα Μαστοράκου – Τι λέει για την επίθεση

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η επίθεση αντιεμβολιαστών με επικεφαλής τον συνταξιούχο Πατρινό ψυχίατρο Γιώργο Ευαγγελάτο στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αννα Μαστοράκου και τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, έξω από το ξενοδοχείο My Way της Ηρώων Πολυτεχνείου, το περασμένο Σάββατο. Οι αντιεμβολιαστές ήθελαν όπως ισχυρίστηκαν να επιδώσουν ένα έγγραφο στην κυρία Μαστοράκου, εκείνη αρνήθηκε και τότε… έγινε της κακομοίρας! Ο όχλος φώναζε «δολοφόνοι», ο συνταξιούχος ψυχίατρος προσπαθούσε να την τραβήξει από το μπράτσο για να της παραδώσει το έγγραφο και επικράτησε χάος.

 

«Επρεπε να ακουστεί και η άλλη άποψη στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο» μας δήλωσε ο κ. Ευαγγελάτος και συνέχισε: «Εγώ την κυρία Μαστοράκου την αγαπάω και μάλιστα ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου την έχω ψηφίσει δύο φορές. Προσπαθούσα να της δώσω το χαρτί. Την έπιασα από το χέρι για να της το δώσω. Δεν την ενόχλησα» δήλωσε ο κ. Ευαγγελάτος.

 

Ο συνταξιούχος ψυχίατρος δικαιολόγησε και τους «συναγωνιστές» του που βρέθηκαν μαζί του έξω από το ξενοδοχείο και αποδοκίμαζαν όσους συμμετείχαν στην ημερίδα: «Αρχισαν να φωνάζουν εγκληματίες και δολοφόνοι. Εννοούσαν ότι είναι ηθικοί αυτουργοί. Εγώ έχω στοιχεία και το λένε και κορυφαίοι επιστήμονες στον κόσμο πως το 1/3 όσων εμβολιαστούν θα πεθάνουν. Γι αυτό φώναζαν δολοφόνοι. Οντως δεν είναι ωραίο, όμως… υπήρχε αγανάκτηση. Είναι πολλοί γιατροί που διαφωνούν με τον Ιατρικό Σύλλογο όπως και με πολλούς Ιατρικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα. Υπάρχουν γιατροί που εμβολιάστηκαν για να μην χάσουν τον μισθό τους για να μπορέσουν να ζήσουν. Εμβολιάστηκαν με δάκρυα στα μάτια»!

 

Ο κ. Ευαγγελάτος τόνισε πως περιμένει σύντομα στο γραφείο του την Αστυνομία. «Είναι προφανές ότι θα έρθουν να με πιάσουν για να δώσω εξηγήσεις. Τους περιμένω. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Κι εγώ παίρνω τα μέτρα μου για τον κορονοϊό. Δεν είπα ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Τον έφτιαξαν Αμερικανοι και Κινέζοι. Είπα ότι υπάρχουν φάρμακα που σε προστατεύουν. Ας μας πει ο κ. Γώγος τι έδωσε στον χειρουργό Φώτη Τζωρτζίδη και τον έσωσε από βέβαιο θάνατο» κατέληξε ο αυνταξιούχος γιατρός!