Απίστευτα πράγματα στο Νοσοκομείο Ρίου: Αντιεμβολιαστές διοργανώνουν συγκεντρώσεις στο αμφιθέατρο

Την καπήλευση της άρνησης εργαζομένων στο ΠΓΝΠ να εμβολιαστούν φαίνεται πως επιχειρούν συνδικαλιστές του σωματείου που δεν πρόσκεινται στην πλειοψηφία, αγνοώντας επιδεικτικά τη διοίκηση.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γρηγόρης Ευαγγελάτος, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασιστεί συνεδρίαση στις 24 Αυγούστου για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, χωρίς να έχουν καμία εξουσιοδότηση, ερήμην της πλειοψηφίας εκμεταλλευόμενοι την απουσία μελών της διοίκησης του σωματείου λόγω καλοκαιρινών αδειών.

«Μέσα σε λίγες ημέρες ενημερώθηκα πως έγιναν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου δύο συγκεντρώσεις του προσωπικού που δεν επιθυμεί τον εμβολιασμό του και ορισμένων συνδικαλιστών που ενώ οι ίδιοι έχουν εμβολιαστεί καπηλεύονται καταστάσεις. Δεν υπάρχει καμία απόφαση του Σωματείου μας για την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων, πλην της προαποφασισμένης συνεδρίασης στις 24 Αυγούστου, συνεπώς οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από αυτές, δεν αναγνωρίζεται. Το σωματείο μας έχει ταυτιστεί με τις επίσημες θέσεις της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας.

Πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση από ποιον παραχωρήθηκε το αμφιθέατρο για να γίνουν αυτές οι συγκεντρώσεις και πως επετράπη από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να μαζευτούν στον ίδιο χώρο, εργαζόμενοι χωρίς μέτρα, που δεν έχουν εμβολιαστεί την ώρα που η κατάσταση είναι για ακόμη μία φορά οριακή, λόγω και της αύξησης των νοσηλειών και των κρουσμάτων», ανέφερε ο κ. Ευαγγελάτος.