Αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Η Γαρυφαλλιά φοβόταν πως της παρακολουθούσε το τηλέφωνο»

Οι πρώτες της διακοπές μακριά από το σπίτι ήταν μοιραίες για την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Το κορίτσι που αγαπούσαν όλοι στο Βέλο Κορινθίας και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Το κορίτσι που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

Όλα έγιναν γιατί έχασαν το δρόμο; Αυτό ισχυρίζεται τώρα ο 30χρονος που έβαψε τα χέρια του με το αίμα της 26χρονης γυναίκας. Που, όπως ο ίδιος ομολόγησε, την έσπρωξε από ύψος τριών μέτρων στην περιοχή Λυγαγιά στη Φολέγανδρο. Μήπως δεν είναι μόνο αυτή η αιτία; Ο Αλέξης Κούγιας, νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος, αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά φοβόταν ότι ο σύντροφός της ίσως να παρακολουθούσε το κινητό της!

Η κοπέλα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, χτύπησε στα βράχια (είχε κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη) και ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα. Είτε όμως ήταν αναίσθητη είτε από τα χτυπήματα δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό.

Ενώ ο 30χρονος, αμίλητος, έχει μεταφερθεί στον εισαγγελέα της Νάξου για να του απαγγελθούν κατηγορίες και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία του φονικού ήταν ο τσακωμός με την 26χρονη γιατί… έχασαν το δρόμο τους. Και τότε ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε πλαγιά και όταν η σύντροφός του, έντρομη, κατέβηκε, την έσπρωξε δυο φορές. Και μετά, όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, έτρεξε να κρυφτεί…