Αποκαλύψεις για το έγκλημα στις Σέρρες – «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» λέει για τον δράστη, η κοπέλα του θύματος

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στις Σέρρες, δράστη έναν 21χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 20χρονο μετά από λογομαχία που είχαν.

Η κοπέλα του 20χρονου προέβη σε συγκλονικστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις απειλές και τα μηνύματα που δεχόταν από τον 21χρονο δράστη.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του STAR, η κοπέλα τόνισε ότι ο 21χρονος, την απειλούσε συνεχώς και της έλεγε πως θα κάνει κακό σε εκείνη και τη μικρότερη αδερφή της.

«Έλεγε ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε κι άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά η κοπέλα και συμπλήρωσε ότι «βρεθήκαμε ύστερα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη λέγοντάς μου ότι εάν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook».

Τι είχε συμβεί

Η οικογένεια του 20χρονου θύματος πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, «ένας άνθρωπος που μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος με μαχαίρι, αφαιρεί μια ζωή και το προβάλλει, δείχνει ότι έχει σχεδιάσει το έγκλημά του και ότι το έχει αντιληφθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον νεαρό μετά από λογομαχία που είχαν, επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 21χρονου από το Λιβαδοχώρι. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα, που βρέθηκε στην πλατεία της Άνω Καμήλας.

Οι δύο νέοι άρχισαν να καβγαδίζουν, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο, χτυπώντας τον στη θωρακική χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Δηλώνει μετανιωμένος

Από την πλευρά του, ο δράστης που έχει προφυλακιστεί αρνείται ότι είχε προσχεδιάσει το φόνο και ζητεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Στην απολογία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ουδέποτε απείλησα ή εκβίασα την Κ.Ζ. ότι θα δημοσιεύσω ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχα επιδιώκοντας δήθεν συνουσία μαζί της, ουδέποτε την ενόχλησα ήμουν διακριτικός, άλλωστε είχα συνάψει άλλη σχέση με συνομήλικη μου από την Αθήνα στην οποίαν είχα αφοσιωθεί όπου ήθελα σχεδίαζα να μεταβώ για να εργασθώ. Την διαψεύδω κατηγορηματικά.

Στο παρελθόν με είχε κτυπήσει απρόκλητα το θύμα χωρίς να αντιδράσω. Έχω αποπειραθεί να θέσω τέλος στην ζωή μου πριν έναν χρόνο περίπου. Αντιμετωπίζω λόγω της δύσκολης εφηβικής ηλικίας της πρόωρης διάζευξης των γονιών μου, της εγκατάλειψής μου, της στέρησης πατρικής φροντίδας, οικογενειακής στέγης, έντονα ψυχολογικά προβλήματα μου έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή που δεν ελάμβανα.

Ζητώ την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαγνωσθεί αν πάσχω απο ψυχικό νόσημα.

Έχω μετανιώσει, μεταμέλησα αληθινά για την πράξη μου αυτήν.

Ζητώ συντετριμμένος. Συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και εύχομαι ο Δ.Π. να ήταν ζωντανός.

Να μην είχε συμβεί αυτό το κακό.

Αντιλαμβάνομαι, αναλογίζομαι πλήρως και σέβομαι απόλυτα το βαρύ πένθος, την οργή τους για την άδικη απώλεια του παιδιού τους για την οποίαν ευθύνομαι εγώ.

Ας με συγχωρήσει ο Θεός».