Αποκλεισμός-σόκ για την Παναχαϊκή

Στο Προάστιο ηττήθηκε στα πέναλτι η Παναχαϊκή και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Αποκλεισμός-σόκ για την Παναχαϊκή στο Προάστιο, η οποία ηττήθηκε στα πέναλτι με 5-4 από την εξαιρετική Νίκη Προαστίου (ομάδα Α’ Κατηγορίας) και δεν θα συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Τα τέρματα είχαν σημειώσει ο Μικελάτος στο 1′ λεπτό της παράτασης και αμέσως μετά ο Αντωνόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

H Παναχαϊκή μετά τον αποκλεισμό εξέδωσε ανακοίνωση συγχαίροντας τη Νίκη Προαστείου για τη πρόκρισή της και ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι η άνοδος στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής συγχαίρει δημόσια την ομάδα της Νίκης Προαστείου για τη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε εις βάρος της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ. Όσον αφορά το δικό μας στόχο αυτός ήταν εξ’ αρχής η άνοδος στην Super League 2 και μόνο. Δεν μπορούμε λόγω ενός αποκλεισμού που είναι αλήθεια ότι πληγώνει όλη την κοκκινόμαυρη οικογένεια να ακυρώσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έφτασε μία ανάσα από το να αποκλείσει σύλλογο της Super League 1 στο Κύπελλο Ελλάδας. Αν είχαμε επιλογή δε θα συμμετείχαμε στο θεσμό αυτό, καθώς επιφέρει προβλήματα όπως αυτό του Καρακλάιτς που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο αλλά από τη στιγμή που ήταν υποχρέωση μας να αγωνιστούμε θέλαμε τη νίκη. Για τον αποκλεισμό αυτόν θα υπάρξει παραδειγματικό πρόστιμο στην ομάδα που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (17/12). Το πρόστιμο θα επιβληθεί ή θα τροποποιηθεί ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα».