Απόλλων Πατρών Oscar και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενώνουν τις δυνάμεις τους

O Aπόλλων Πατρών Oscar και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν μαζί στο μέλλον με μία πρωτοποριακή συνεργασία, που ουσιαστικά αποτελεί τη σύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού πάνω στις αξίες της αγωνιστικότητας και της αξιοκρατίας.

Η παρουσίαση της συνεργασίας έγινε στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Απόλλωνα στην Περιβόλα στην Πάτρα και μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε, με λεπτομέρειες ο διευθυντής ανάπτυξης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννης Παντελίδης, η διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, κ. Χριστίνα Στεργίου, ο υποδιευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, κ. Ανδρέας Καλούδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Oscar, κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο υπεύθυνος προγράμματος χορηγιών του Απόλλωνα, κ. Κώστας Μαρλαφέκας, ο κ. Σταύρος Μυκωνιάτης, συνεργάτης του κ. Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο διεθνής άσος του Απόλλωνα κ.Νίκος Δίπλαρος, ενώ παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα, κ. Φίλιππος Καμίσης.

«Ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και όλους όσοι συνέβαλαν στο πνεύμα της κοινής μας συνεργασίας» τόνισε ο κ. Κώστας Αποστολόπουλος και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας προχωράει πολύ καλά και εύχομαι να συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα. Εκ μέρους του Συλλόγου ευχαριστώ τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για την προσφορά του στην ομάδα μας».

23ω