Αριάνα Γκράντε: Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας

Με μία ανακοίνωση στο Instagram ανακοίνωσε η Αριάνα Γκράντε τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία Better Help.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να δωρίσει στους θαυμαστές της ένα εκατομμύριο δολάρια για δωρεάν ψυχοθεραπείες μέσω του εν λόγω portal, που δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Εξηγώντας ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος των συνεδριών, η σταρ ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να εκμεταλλευτούν την προσφορά της.

 

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την betterhelp, δωρίζοντας 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν θεραπείες. Καθώς γνωρίζουμε ότι η ψυχοθεραπεία αποτελεί προνόμιο των λίγων, ενώ κανονικά θα έπρεπε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτό και γνωρίζοντας πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, πραγματικά ήθελα να το κάνω αυτό για να σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε, να νιώσετε καλά που ζητάτε βοήθεια και εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας. Εύχομαι όλοι σας να το εκμεταλλευτείτε».

Στο παρελθόν η Αριάνα Γκράντε έχει μιλήσει πολλές φορές για θέματα ψυχικής υγείας, ενώ έχει αναφέρει επίσης πως η ίδια δίνει τεράστια μάχη με την κατάθλιψη και το άγχος. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε εμφανιστεί σε μία συνάντηση με τους θαυμαστές της πριν από μία συναυλία της το 2019. «Εύχομαι να μπορούσα να ελέγξω τις κρίσεις πανικού, που παθαίνω. Όποιος έχει άγχος και κατάθλιψη όμως, μερικές φορές λειτουργεί με τους όρους τους, όχι με τους δικούς του», είχε δηλώσει τότε.

 

Σε δεύτερη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter είχε ενθαρρύνει το κοινό της να μην ντρέπονται να ζητούν βοήθεια, καθώς μόνο έτσι αντιμετωπίζεται κάποιο τραύμα. Μάλλον έβαζε και τον εαυτό της μέσα σε αυτούς, αφού στο τέλος της δημοσίευσης, έγραψε: «Έχω πολλή δουλειά να κάνω, αλλά είναι μία αρχή το να ξεκινήσεις από κάπου. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που θες να κάνεις τόσο καιρό, είναι επιτέλους δυνατόν».