AΡΗΣ: Με -6 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ΠΑΕ απάντησε με ανακοίνωση.

Με ανακοίνωση της ΠΑΕ γνωστοποίησε ο Άρης την ποινή που επιβλήθηκε από την Eπιτροπή Δεοντολογίας.

Ο Άρης είχε κατηγορηθεί στις 5/3/21, για πιθανή εμπλοκή σε υπόθεση πλαστογραφίας.

Μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους κίτρινους.

Η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής έστειλε στην ΕΠΟ σχετικό ερώτημα για να μάθει τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκείνη απάντησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπήρχαν δύο έγγραφα. Το ένα αφορούσε το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, το οποίο είχε τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ προς τους κίτρινους.

Ουσιαστικά κάποιος έχει πλαστογραφήσει τόσο την σφραγίδα της ΕΠΟ, όσο και την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε.

Η θέση του Άρη τότε ήταν :

Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε…

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας ψάξουν εκεί…”.

Tώρα ο Άρης επανέρχεται με μία νέα ανακοίνωση η οποία λέει:

«Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η… ΕΠΟ!!!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση.

Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!!

Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα…

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι… ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι’ αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ’ όλες τις πλευρές».

Mένει να δούμε που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία με τον Άρη να δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην τιμωρηθεί.