Χαμός με Κατερινόπουλο για Γλυκά Νερά – Η ανάρτηση “φωτιά” (ΦΩΤΟ)

Έγινε ο… πρωταγωνιστής στο ρεπορτάζ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός που είχε “φωτογραφίσει” από την πρώτη μέρα τον σύζυγο της Καρολάιν.

 

Συντονισμένη επίθεση και «λουκέτο» στην ιστοσελίδα του, κατήγγειλε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

 

«Το ιστολόγιο καταργήθηκε». Αυτό αναφέρεται, αν κάποιος προσπαθήσει να επισκεφθεί το πρώην πλέον site του κ, Κατερινόπουλου (katerinopoulothanasis.blogspot.com).

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος στο Facebook: «Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι “” εισέβαλαν”” στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχληθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμοτητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες. Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνετε. Έχω όμως να τους”” παραγγείλω τα μαντατα”” ότι εκ χαρακτήρος δεν το “” βάζω κατω”” και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμενο blog. Και… Καλλιτερα να με φοβουνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16253132462601741079069.png

Στον «αέρα», με νέο url

Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. με νέα του ανάρτηση ενημέρωσε τους φίλους του ότι η ιστοσελίδα του είναι ξανά «αέρα», σε νέο σύνδεσμο: «Φίλες και φίλοι έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι λειτουργεί πλέον τον νέο Blog ως Τhanasiskaterinopoulos2. Blogspot. Com. Είμαστε πάλι εδώ και θα συνεχίσουμε όπως και με εκείνο που μας κατέστρεψαν, για έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση χωρις δεσμεύσεις».

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16253133092761664940868.png

Πηγή: newsique.gr