Χαμός στο instagram του συζυγοκτόνου! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ

Οι 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε την στυγερή δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Κάρολαϊν, 37 μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Κι αν κάτι σόκαρε την κοινή γνώμη ίσως περισσότερο κι από το ίδιο το έγκλημα, αν γίνεται αυτό, ήταν το… θέατρο που έπαιζε για πάνω από ένα μήνα δημοσίως.

Μιλούσε συντετριμμένος στους δημοσιογράφους κι έφτανε αγκαλιά με το μωρό του στην κηδεία της μάνας του. Της μάνας που του στέρησε για μια ζωή…

Ακόμη και την ημέρα που το έγκλημά του επρόκειτο να αποκαλυφθεί, πήρε αγκαλιά (!) τη μητέρα της Κάρολαϊν, ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνό της, πριν αποχωρήσει για την ΓΑΔΑ και «σπάσει» τελικά μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη 20χρονη.

Όλα αυτά έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη. Στο Twitter ήδη οι αναρτήσεις είναι αμέτρητες, με τον πιλότο να βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής των χρηστών.

Αυτό που συμβαίνει όμως στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν περιγράφεται. Κάτω από τις φωτογραφίες του με την Κάρολαϊν, στις οποίες η γυναίκα δείχνει χαρούμενη πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του παιδιού της, οι χρήστες εξαπολύουν σφοδρή επίθεση εναντίον του.

Ύβρεις, κατάρες και… ευχές δίνουν και παίρνουν με την οργή του κόσμου να μην κρύβεται και τα σχόλια να αυξάνονται κατά… χιλιάδες όσο περνάνε τα λεπτά.

Γλυκά Νερά: Δείτε ενδεικτικά τι συμβαίνει στο Instagram του πιλότου

Γλυκά Νερά