ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκαναν δολιοφθορά στο νερό! Χωρίς ύδρευση της Παναγίας… 7 χωριά

Χωρίς νερό έμειναν ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο επτά χωριά και οικισμοί στη ΔΕ Τριταίας εξαιτίας δολιοφθοράς που σημειώθηκε τη νύχτα στο δίκτυο ύδρευσης που μεταφέρει νερό από την πηγή Άμμος.
Οπως αναφέρεται στη σελίδα του Δήμου Ερυμάνθου στα social media:

Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να στερήσουν το νερό από εκατοντάδες σπίτια τη σημερινή εορταστική ημέρα που τα χωριά μας ζωντάνεψαν από κόσμο. Όπως διαπιστώθηκε άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο δίκτυο ύδρευσης τρυπώντας τους σωλήνες σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικά σημεία. Αποτέλεσμα είναι να μην έχουν νερό, Ερυμάνθεια, Χιόνα, Κριθαράκια, Άγιος Γεώργιος, Αβράμι, Μπατζαίικα, Βελημάχι, κ.ά.

Άμεσα ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή το Αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας, κλιμάκιο του οποίου, παρουσία και του αντιδημάρχου Ζώη Μαρτζάκλη, μετέβη στα σημεία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Την ίδια ώρα συνεργεία του Δήμου καταβάλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών το συντομότερο δυνατό.
«Πραγματικά προκαλεί θλίψη, αλλά και αγανάκτηση το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να αφήσουν χωρίς νερό εκατοντάδες συνδημότες μας, ιδιαίτερα αυτή την ημέρα εορτής που τα χωριά μας υποδέχτηκαν πολύ κόσμο.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που προκάλεσαν τη δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης και να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Ζητάμε την κατανόηση των συνδημοτών μας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών», δήλωσε ο κ. Μπαρής.