ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ονειρεμένος γάμος για γνωστό Πατρινό ζευγάρι

 

Ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος γάμος έγινε το Σάββατο στις 12 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Ασπρόπυργο.

Ένας γάμος που ένωσε εις σάρκα μία έναν έρωτα και μία σχέση που είχε ξεκινήσει πριν από εννέα χρόνια, όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 στην Ελευσίνα.

Ο πατρινός Κώστας Φιλίππου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μιχαέλλα Χατζηδημητρίου, σε μια υπέροχη γαμήλια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από το ζεστό και οικογενειακό κλίμα που φρόντισε να διαμορφώσει το ζευγάρι για τους καλεσμένους του.

 

Ο Κώστας Φιλίππου είναι γνωστός στην Πάτρα.

Ένας από τους καλύτερους bartenders της αχαϊκής πρωτεύουσας που έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά της Πάτρας και της Αθήνας, που έχει κάνει την δική του διαδρομή στην εστίαση, αλλά και στον τουριστικό κλάδο, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων.

Από την άλλη πλευρά η Μιχαέλλα Χατζηδημητρίου από την Αθήνα νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, έχοντας σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθώντας τη δική της επαγγελματική πορεία, έχοντας αποκτήσει μία άλλη σχέση με την Πάτρα, λόγω του έρωτα της με τον αγαπημένο της.

 

Ο γάμος αυτού του πανέμορφου ζευγαριού είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να μείνει χαραγμένος στη μνήμη όχι μόνο τη δική τους, αλλά και των καλεσμένων τους που πέρασαν υπέροχα.

Η νύφη ήταν πανέμορφη στο λευκό νυφικό της, θυμίζοντας νεράιδα του παραμυθιού. Ο γαμπρός cool και άνετος, παρά το άγχος που είχε στην αρχή και το στήσιμο που παραδοσιακά έφαγε μπρος στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι πάντρεψε η καλή τους φίλη Ελισσάβετ Χιονίδη που γνωρίζει καλά τον Κώστα και την Μιχαέλλα, στηρίζοντας τους σε κάθε βήμα και που ένωσε τελικά τις ζωές τους με αυτόν τον τρόπο.