ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (20/3, 17:00)

Ο Προμηθέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πατρών για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League στο τοπικό ντέρμπι της Πάτρας, στο κλειστό "Δ. Τόφαλος".

Πρόκειται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Προμηθέα υπό τα νέα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, με την πληρότητα του γηπέδου να φτάνει το 75%. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές.

Οι ανήλικοι έως και 17 ετών, σε περίπτωση που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μπορούν να εισέλθουν με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε από το Promitheas Park (καθημερινές 10:00-18:00), ενώ το Σάββατο 19/3 από το Promitheas Park (10:00-14:00) ή την Κυριακή 20/3 από το εκδοτήριο του γηπέδου (από τις 15:00). Η γενική είσοδος είναι 10€ για όλους.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα προσκληθεί στη γιορτή του μπάσκετ

Σύμφωνα με την pelop.gr και τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλος η σχετική πρόσκληση έχει σταλεί στα γραφεία της ΕΟΚ, καθώς από την πλευρά των γηπεδούχων έχουν σαν στόχο το εν λόγω παιχνίδι να αποτελέσει (έστω και σε καιρούς πανδημίας) γιορτή για το μπάσκετ, με την παρουσία όλων των θεσμικών προσώπων του αθλήματος. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην τηρηθεί το πρωτόκολλο, ειδικά από μια ομάδα που παραδοσιακά δίνει τεράστια έμφαση στην τήρησή του, όπως είναι ο Προμηθέας.

Η πατρινή ΚΑΕ, λοιπόν, έστειλε και επίσημα πρόσκληση στον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος θα δώσει «παρών» στα επίσημα του γηπέδου μαζί με τους ανθρώπους του Προμηθέα και του Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες μεν για 40΄, στέλνοντας, όμως, έμπρακτο μήνυμα άμιλλας και ευγενούς συναγωνισμού σε όλο το ελληνικό μπάσκετ.

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Παράλληλα, από την ΚΑΕ Προμηθέας έγινε γνωστό και ότι στο περιθώριο του «Adidas Next Generation Tournament» (οι αγώνες το διάστημα 25-27 Μαρτίου) θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο «Kill Bill» θα είναι προπονητής στην ομάδα των Επιλέκτων ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ.