Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας εξετάζεται πίσω από την οικιακή βοηθό που βιντεοσκοπούσε ανήλικα σε σπίτι

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με την 28χρονη οικιακή βοηθό που  φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που εργαζόταν. Η κοπέλα από το Νεπάλ, αφού έβγαζε φωτογραφίες τα ανήλικα, τις προωθούσε στο διαδίκτου και σε πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας.

Σε αυτά τα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης βοηθού, αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει μέσω των αναζητήσεων της. Το ίδιο κάνουν και με τα προφιλ της που διατηρεί στα σόσιαλ μίντια, εξετάζοντας όλες τις συνομιλίες, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών, πέρα από τις γυμνές φωτογραφίες του που εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο, ανέφερε στους αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν αμέσως μετά την κλήση του, ανέφερε ότι η οικιακή βοηθός τους είχε κλέψει ένα ακριβό ρολόι μαζί με μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

Η 28χρονη αλλοδαπή (καταγωγή απο το Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα… για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αστυνομικοί. «Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο αξιωματικος της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Μπαλάσκας.