ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «Δεν θυμάται για τα παιδιά αλλά θυμήθηκε να μεταφέρει τα πτώματα» – Τί λέει για τον μακελάρη στην Ανδραβίδα

Προκλητική χαρακτήρισε την στάση του 60χρονου δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η επιβολή της προσωρινής κράτησης με σύμφωνη γνώμη του κυρίου Ανακριτού Αμαλιάδος και της κυρίας Εισαγγελέως εις βάρος του κατηγορουμένου θεωρώ ότι ήταν μονόδρομος καθόσον έχουμε να κάνουμε με έναν αμετανόητο, στυγνό και άκρως επικίνδυνο εγκληματία. Ακολουθεί μια προκλητικότατη στάση αδιαφορώντας για τον πόνο που έχει προκαλέσει στους συγγενείς των θυμάτων και ιδίως στο 12χρονο αγόρι που ορφάνεψε από μάνα και στερείται τα αδελφάκια του.

Είχε εξυφάνει το εγκληματικό του σχέδιο καθόσον κατείχε παράνομα πιστόλι με το οποίο εισήλθε στην οικία της οικογενείας, πυροβόλησε στο κεφάλι τους άτυχους γονείς και έπνιξε τα δυο μωρά της οικογένειας. Όλως υποκριτικώς προσποιείται ότι δήθεν δεν θυμάται τι έκανε στα μωρά ενώ θυμήθηκε να μεταφέρει τα πτώματα, θυμήθηκε να έχει το τρέιλερ του έξωθεν της οικίας στον χώρο της αυλής για να τα φορτώσει και να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, θυμήθηκε να κρύβεται όλες αυτές τις ημέρες, να οδηγεί αλλάζοντας νομό, να ζητά να μην του κατασχεθούν τα χρήματα κ να ψάχνει τρόπους «για να πέσει στα μαλακά».

Έχει δόλια συμπεριφορά και με το να επικαλείται δήθεν κενά μνήμης δεν θα καταφέρει τίποτα. Προσωπικά ως συνήγορος των συγγενών των θυμάτων θα κάνουμε καθετί που απαιτείται για την παραδειγματική του τιμωρία και θα ζητήσουμε από τις αρχές να διερευνηθεί η παρουσία ατόμων ή ατόμου που τον συνέδραμε με την άρση του απορρήτου των συνομιλιών του κατηγορουμένου κ όλων των απαραίτητων νομικών ενεργειών».