Δημήτρης Λιγνάδης: Ετοιμάζει παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως

Η φυλακή Τριπόλεως θα έχει από εδώ και πέρα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον το οποίο ενδεχομένως να συμπεριλάβει τον Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με την Ontime, από διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ετοιμάζεται να γίνει σκηνοθέτης και εμψυχωτής μιας ομάδας κρατουμένων ηθοποιών στις φυλακής Τριπόλεως. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανεβάσει στις φυλακές παράσταση με κωμικό περιεχόμενο, στην οποία είναι πιθανό να συνυπάρξει πίσω από τα κάγκελα με τον Πέτρο Φιλιππίδη που έτσι και αλλιώς τους χωρίζει πλέον ένα κρεβάτι.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκρότηση και εκπαίδευση της θεατρικής ομάδας που αποτελείται από κρατούμενους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θεατρικό έργο που ετοιμάζει θα σηκώσει αυλαία τους επόμενους μήνες, με καλεσμένους συγγενείς των κρατουμένων και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο θεατρικό θα πάρει μέρος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν και πιστεύει ότι μέχρι τότε θα έχει αποφυλακιστεί.

Παρόλα αυτά θα συμμετάσχει γιατί είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχε, αλλά και γιατί βρίσκεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα κι αν αποδεχθεί και το ρόλο στο θεατρικά έχει ενσωματωθεί πλήρως στην καθημερινότητα της φυλακής.

fthis.gr