ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ψάχνουν τον “θεματοφύλακα του Συντάγματος” με το λευκό αυτοκίνητο

Αμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Πατρέων μόλις ενημερώθηκε για δημοτικό υπάλληλο – «θεματοφύλακα του Συντάγματος», ο οποίος εργάζεται σε Υπηρεσία του.

Για το ζήτημα έγιναν γνώστες τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος όσο και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.
Πρόκειται για άνδρα ο οποίος διαμένει στην περιοχή του 6ου Δημοτικού Σχολείου – Αγίας Τριάδος και διαθέτει αυτοκίνητο λευκού χρώματος, το οποίο φέρει πάνω το εθνόσημο! Ο οδηγός του φυσικά ισχυρίζεται πως είναι…«θεματοφύλακας του Συντάγματος».

Εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως το όχημα ανήκει σε υπάλληλο του Δήμου Πατρέων, ο οποίος όχι μόνο είναι ανεμβολίαστος, αλλά και αρνητής των πάντων! Ακόμη και στους κλειστούς χώρους του Δημαρχείου κυκλοφορεί χωρίς μάσκα!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο είναι πολλά καθώς, εκτός των άλλων, συμμετέχει, λόγω της εργασίας του, και σε κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή. Ο υπάλληλος, εκτός από το εθνόσημο που παράνομα χρησιμοποιεί, έχει «σταμπάρει» στο όχημά του κι άλλο σύμβολο που έχει ως βάση την ελληνική σημαία. Αγνωστη παραμένει η δράση του συγκεκριμένου υπαλλήλου και κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει αν έχουν οργανωθεί και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα παρόμοια «σκηνικά» σαν και αυτό με τον Διευθυντή του Γυμνασίου στην Πιερία.