Έφτασε στην Ελλάδα ο Κέντρικ Πέρι για τον Παναθηναϊκό

Ο Κέντρικ Πέρι δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά ο Πέρι δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται για την νέα πρόκληση της καριέρας του: “Αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση αλλά και σε αυτήν την υπέροχη πόλη, την Αθήνα“.

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague: “Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η πρώτη μου στη Euroleague και ανυπομονώ να ξεκινήσει ώστε να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν”.

Για την αγάπη που έχει δεχθεί από φίλους του Παναθηναϊκού: “Έχω ήδη δεχθεί πολλή αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο γήπεδο ώστε να βιώσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν”.