Έφτασε στην Ελλάδα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Με σκληρή δουλειά να έρθει το βήμα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο ομογενής γκαρντ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε το πρωί στην Ελλάδα. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα πετάξει για Βουλγαρία για να ενσωματωθεί με την ομάδα, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέφερε: “Είμαι ενθουσιασμένος ευλογημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους. Δούλευα όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό και ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά.

Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχει χτιστεί, είναι πολλά κομμάτια που πρέπει να φέρουμε μαζί και να γίνουν ένα σύνολο. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να γίνουμε μία ομάδα. Είναι πάντα στόχος μου το να νικάω. Πέρσι δεν πήγα στα playoffs αλλά αυτός είναι ο στόχος, να κερδίζουμε. Βήμα-βήμα με σκληρή δουλειά θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Είναι το δεύτερό μου σπίτι η Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία, με ήθελαν εδώ και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει φέτος. Δουλεύω πολύ και προσθέτω στοιχεία στο παιχνίδι μου. Ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να ωριμάσω σαν παίκτης στον Ολυμπιακό και να προσφέρω σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού”.