Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Πανουτσόπουλος

Ένα πολύ αγαπημένο «παιδί» της Αμαλιάδας,  ο Κωνσταντίνος Πανουτσόπουλος, «έφυγε» χθες από τη ζωή!

Ο Κώστας Πανουτσόπουλος «έφυγε» ξαφνικά στα 55 του χρόνια, με τον θάνατό του να προκαλεί συγκίνηση και θλίψη  στην τοπική κοινωνία.

Ένας άνθρωπος αγαπητός, αγνός, με πολύ χιούμορ και μεγάλο πάθος για την ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας, ακολουθούσε  από τα «αλώνια» μέχρι τα «μεγάλα σαλόνια» της Α1!

Εκεί πάντα στο «κλειστό», στις εκδρομές, μαζί με τον αγαπημένο του αδελφό Τάκη Πανουτσόπουλο, διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης. Εκεί, φωνάζοντας και αγωνιώντας για τον Κόροιβο.

Άνθρωπος της αγοράς, μια φυσιογνωμία άρρηκτα συνδεδεμένη με την πλατεία Ηρώων, το αγαπημένο του μέρος, αν και περπατούσε τόσο πολύ που μπορούσες παντού να τον συναντήσεις και να κουβεντιάζεις.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου…

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το Δ.Σ. του Κοροίβου Αμαλιάδας, η οποία έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκλονισμένο από τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Πανουτσόπουλου σήμερα το πρωί 26/06/2021 εκφράζει την λύπη και την συμπαράστασή του στους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος ένα πολύ αγαπητό μέλος της πόλης μας  και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος μας για περισσότερα από 30 χρόνια, μέλος των Koroivians, έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές του τμήματος Μπάσκετ από τα τοπικά πρωταθλήματα, τις Εθνικές κατηγορίες, την άνοδο στην Α1, και ως αγνός φίλαθλος που αγαπούσε την ομάδα βρισκόταν συνέχεια κοντά μας ακόμα και σε πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις, βροντοφωνάζοντας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ‘’Κοροιβάρα’’.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews  εκφράζει τα ειλικρινή  συλλυπητήρια στον αδελφό του Τάκη Πανουτσόπουλο και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Κώστα…