«Εγγλέζος» Snik! Έστησε κόσμο στον καύσωνα σε γυρίσματα για μουσικά βραβεία

Οχι μόνο τούς… έστησε πάνω από μία ώρα, κάνοντας άνω κάτω τον προγραμματισμό της εγγραφής της εκδήλωσης, αλλά δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από τους συναδέλφους του που ταλαιπώρησε μέσα στον καύσωνα.

Snik είναι αυτός, έτσι έχει… μάθει! Πού να έκανε καριέρα και στην Αμερική δηλαδή…

Φαίνεται πάντως ότι τα… καταφέρνει μια χαρά και στην Αθήνα, αφού η συμπεριφορά του απέναντι στους διοργανωτές των Mad Video Music Awards αλλά και σε καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο event υπήρξε, αν μη τι άλλο, απαράδεκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «Happy Day», το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοφιλής ράπερ της Ψωροκώσταινας καθυστέρησε παραπάνω από μία ώρα να πάει στην προγραμματισμένη εγγραφή του act του, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός προγραμματισμού και να ταλαιπωρηθούν μέσα στη ζέστη η Demy, o Stan και η Ελενα Παπαρίζου, όπως επίσης οι άνθρωποι που εργάζονται για τη μεγάλη μουσική εκδήλωση πίσω από τις κάμερες.

«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω από την ώρα που ήταν το act του. Ηταν στις 4 η ώρα και πήγε μετά τις 5, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις να πάνε πολύ πίσω. Η Demy, για παράδειγμα, ήταν να εμφανιστεί στις 6 και εμφανίστηκε τελικά στις 9 το βράδυ» είπε η συνεργάτιδα της εκπομπής Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Απ’ ό,τι γνωρίζω, δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι. Ούτε στην Ελενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στην Demy ούτε στον Stan»«Πάντως η αργοπορία προκάλεσε εκνευρισμό, αφού η ζέστη ήταν αφόρητη» πρόσθεσε.