Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Η αδελφή της 42χρονης Μόνικας τονίζει: «Ζητάω δικαιοσύνη»

Συγκλονίζει η αδερφή της 42χρονης Μόνικας Γκιουζ θύμα του ειδεχθούς εγκλήματος στην Κυπαρισσία. «Ζητάω δικαιοσύνη, δεν της άξιζε αυτό το τέλος», λέει στην κάμερα του LIVE NEWS.

Με δάκρυα στα μάτια και έναν πόνο βουβό, η αδερφή της 42χρονης Μόνικας Γκιουζ ταξίδεψε από την Ιταλία για να κηδέψει την αδερφή της, με το θρίλερ της δολοφονίας της να μην έχει τελειώσει ακόμα.

«Ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα ήταν ζωντανή», εξομολογείται στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την ελπίδα ότι η αδερφή της κρυβόταν κάπου για να γλιτώσει από τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε, όπως ανέφερε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA.

«Ήρθα από την Ιταλία, αλλά δεν περίμενα ότι θα βρω έτσι την αδερφή μου, όπως την βρήκα. Άλλο να το ακούσεις και άλλο να το βλέπεις», τονίζει.

αζί με την ξαδέρφη της, εδώ και 6 μήνες έψαχναν τη 42χρονη, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τον 39χρονο Ρουμάνο σύντροφό της. «Ήταν ένα πολύ καλό άτομο, ωραίος άνθρωπος και δεν άξιζε αυτό το τέλος», λέει και συγκλονίζει στο LIVE NEWS.

Το πτώμα της Μόνικας Γκιουζ ήταν γυμνό, τοποθετημένο σε εμβρυΐκή στάση σε ένα μικρό τάφο μισού μέτρου, ενώ ο δολοφόνος είχε ρίψει τσιμέντο πάνω από το άψυχο κορμί της, για να την εξαφανίσει τελείως και να κρύψει καλά το ένοχο μυστικό του.

«Ζητάω δικαιοσύνη για την αδερφή μου. Να πληρώσει ο δολοφόνος της. Ευχαριστώ όσους μας βοήθησαν να βρούμε την αλήθεια».