Είναι τρομακτικό το πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι Ελληνικές ομάδες.

Κατώτερες των περιστάσεων οι Ελληνικές ομάδες στα προκριματικά.

Ολυμπιακός Άρης και ΑΕΚ μπήκαν στη μάχη των προκριματικών για να διεκδικήσουν τις οποίες πιθανότητες έχουν για να προκριθούν στις επόμενες φάσεις.

Ο μόνος από τους τρεις εκπρόσωπους που έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα ήταν ο Ολυμπιακός. Επίσης είναι ο μόνος που έχει προβάδισμα πρόκρισης παρά τις απουσίες του.

Εχθες η ΑΕΚ και ο Άρης δεν τα κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα θυμίζοντας μας πόσο χαμηλά έχουν πέσει σε ποιότητα οι ελληνικές ομάδες.

Πολλοί έλεγαν ότι το Conference League ίσως να είναι η ευκαιρία μιας Ελληνικής  ομάδας να σηκώσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Σωστό σαν σκεπτικό καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα ούτε Europa League πόσο μάλλον Champions League να κερδίσει Ελληνική ομάδα.

Με το πρώτο δείγμα των προκριματικών πάντως θα πω ότι όσο απίθανο είναι ελληνική ομάδα να κατακτήσει το Champions League άλλο τόσο είναι να κατακτήσει και το Conference League.

Είναι τρομακτικό το πόσο εύκολα έχασαν οι ΑΕΚ και Άρης. Αν δεν μπορεί η ΑΕΚ με την ιστορία και τη φανέλα που διαθέτει να κερδίσει μια κάποια Βελεζ και ο Άρης να κερδίσει την Αστάνα ή τουλάχιστον να μην χάσει πώς περιμένουμε να πάμε μπροστά;

Οι ομάδες μας πρέπει να σταματήσουν να υποτιμούν την οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση γιατί μέσω αυτής και χρήματα θα πάρει και φήμη και θα κερδίσει και το σεβασμό από τον αντίπαλο.

Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό που έδειξαν οι ελληνικές ομάδες ευθύνεται στη προετοιμασία και ότι θα καταφέρουν στον επαναληπτικό αγώνα να ανακάμψουν, να πάρουν τη πρόκριση και να φέρουν βαθμούς για την Ελλάδα γιατί φλερτάρουμε με την 20η θέση.