ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ξεκίνησε προκαταρκτική για τους αντιεμβολιαστές! Συγκεντρώνει στοιχεία

Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά φυσικά το μέγα θέμα των ημερών που είναι αφενός οι ηχηρές καταγγελίες ότι γιατροί εκδίδουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και αφετέρου ότι γίνεται διασπορά ψευδών και αντιεπιστημονικών πληροφοριών, με αποτέλεσμα να αρνούνται ευκολόπιστοι πολίτες τον εμβολιασμό, αλλά και μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους στις περιπτώσεις που απαιτείται κάτι τέτοιο.

Μια άλλη παράμετρος της κατεπείγουσας εισαγγελικής παραγγελίας σχετίζεται με την «ταρίφα» που έχει καταγγελθεί από την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου ότι υφίσταται για να χορηγούνται βεβαιώσεις εμβολιασμού.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου έχει ενημερωθεί από συναδέλφους της ότι οι ενδιαφερόμενοι «ασθενείς» προθυμοποιούνται να δίνουν από 100 έως 200 ευρώ για τη χορήγηση κάθε βεβαίωσης, χωρίς να αποκλείεται και η ανάστροφη διαδικασία. Να είναι, δηλαδή, οι γιατροί και οι υγειονομικοί εκείνοι που ζητάνε χρήματα.

Φυσικά, στην παραγγελία εμπεριέχονται και είναι προς διερεύνηση και όλες οι άλλες εκδοχές της πολύκροτης υπόθεσης, όπως για παράδειγμα η χορήγηση πιστοποιητικών νόσησης για ν’ αποφεύγει ο «ασθενής» τον εμβολιασμό επί 6μηνο. Αλλά και η δράση των αντιεμβολιαστών με διασπορά ψευδών ειδήσεων κυρίως στο διαδίκτυο.

Ήδη η κατεπείγουσα διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης ανατέθηκε σε πταισματοδίκη και θ’ αρχίσει αμέσως να καλεί μάρτυρες για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Προφανώς, θα κληθούν να καταθέσουν ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης, που αποκάλυψε την πιστοποίηση δήθεν ασθενούς με κορονοϊό, με δείγμα πραγματικού αρρώστου, καθώς και γιατροί και υγειονομικοί οι οποίοι έχουν καταγγείλει τη ζήτηση που παρατηρείται σε ψευδείς βεβαιώσεις…