Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Το «ευχαριστώ» του θείου της μετά τη δημόσια έκκληση για βοήθεια στο πρόβλημα υγείας του

Πριν από μερικές ώρες η Έλενα Κρεμλίδου έκανε μία δημόσια έκκληση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για βοήθεια στον θείο της, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Συγκεκριμένα, ο θείος της διάσημης influencer πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία. Έτσι, εκείνη με την σειρά της ζήτησε την βοήθεια των αναρίθμητων followers που έχει στο Instagram, ώστε να καταφέρει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για να νικήσει ο θείος της την μάχη με τον καρκίνο.

 

Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor

 

Όπως φαίνεται, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και ο θείος της θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν και μέσα σε αυτούς και την αγαπημένη του ανιψιά. 

Στην δημοσίευση του, την οποία αναδημοσίευσε στο Instagram και η Έλενα Κρεμλίδου, ο θείος της έγραψε: «Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις, λένε. Είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει. Υπό αυτή την έννοια, είμαι τυχερός που δεν διάλεξα την Elena Kremlidou αλλά την έφερε στη ζωή η αδερφή μου. Όταν ζήτησα βοήθεια, ανταποκρίθηκε με τέτοια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που ζαλίστηκα. Μετέφερε το μήνυμα μου στον λογαριασμό της στο Instagram. Δεν έχω λογαριασμό εκεί και μετά ντροπής μου δεν παρακολουθώ τη δουλειά της, αλλά ξέρω πως έχει ένα σκασμο θαυμαστές εκεί μέσα. Θαυμαστές που με κατέκλυσαν με κινήσεις αλληλεγγύης, ο καθένας με τις δυνάμεις του, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη ζει και βασιλεύει. Το μήνυμα έφτασε και στα αυτιά συναδέλφων της Έλενας, (λέω συναδέλφων επειδή τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ο,τι και να λέμε εμείς οι κωλογεροι για πηλοφόρι και μυστρί) οι οποίοι το αναμετεδωσαν. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, επειδή είναι πολύ πασίγνωστοι, έχουν μάνατζερ, φολοουερ, δικηγόρους και εκτός από το να τους θαυμάζεις είναι και να τους φοβάσαι λίγο, με τόση δύναμη. Οπότε δεν το ρισκάρω. Κάποιοι μπορεί να τους ξέρετε ήδη. Αυτό που θέλω να πω είναι πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νιώθω σαν να αναπνέω ελεύθερα (παρόλο τον καρκίνο στο πνεύμονα, χχαχαα, το πιάσατε;) Ενιγουέι, η Ελλάδα κρύβει χρυσό. και Είναι τα παιδιά και η νεολαία της. Αυτοί που αντί να μας ρίξουν μια ροχαλα στη μούρη εμάς τους παλιούς, επιλέγουν να σταθούν δίπλα σε αγνώστους, να τους βοηθήσουν να επιζήσουν. Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε μηνύματα συμπαράστασης. Η συγκίνησή μου είναι τόσο βαθιά που σταμάτησε το μυαλό μου. Ευχαριστώ αυτά τα παιδιά, που φαίνεται να είναι είναι η μοναδική ελπίδα που μας απέμεινε».

 

kremlidou