Επανέναρξη δρομολογίων Κατάκολο-Ολυμπία-Κατάκολο


Χαρμόσυνο νέο προέκυψε για την Ηλεία μετά από αρκετό διάστημα και αρκετές αντιξοότητες, αφού οι κόρνες του τρένου θα ηχήσουν ξανά εντός του 2021 και η τακτική/επιβατική αμαξοστοιχία του τμήματος Κατάκολο-Ολυμπία-Κατάκολο θα επανέλθει σε λειτουργία στις αρχές Σεπτεμβρίου και για όλη την εβδομάδα πλην Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» γνωστοποιώντας έτσι την επαναφορά δρομολογίων σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου επανέρχονται στην κυκλοφορία επιπλέον δρομολόγια αμαξοστοιχιών στο δίκτυό της. Συγκεκριμένα, επανακυκλοφορούν οι πρωινές αμαξοστοιχίες Intercity 50 και 51 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ενώ επανέρχονται και οι τακτικές/επιβατικές αμαξοστοιχίες στο τμήμα Κατάκολο – Ολυμπία – Κατάκολο, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επιπλέον, από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 1520 και 1521 στη διαδρομή Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα, που θα εκτελούν τα δρομολόγιά τους κάθε Παρασκευή και Κυριακή η αμαξοστοιχία 1520 στη διαδρομή Αθήνα  –Λειανοκλάδι και κάθε Σάββατο και Δευτέρα η αμαξοστοιχία 1521 στη διαδρομή Λειανοκλάδι – Αθήνα.

Τέλος, η εταιρεία επεσήμανε στην ανακοίνωσή της πως η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική δίχως καμία εξαίρεση, ενώ έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.