Επέλαση μπράβων στην Πάτρα – Τα τέσσερα επεισόδια και η “συνάντηση”

Τέσσερα επεισόδια σε καταστήματα εστίασης της Πάτρας και όλα δείχνουν πως η Αστυνομία είναι έτοιμη να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση!

ΠΡΩΤΟ
Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε σε κατάστημα fast food της Αγίου Ανδρέου! Γνωστός μπράβος της Πάτρας «αρπάχτηκε»… για την κέτσαπ με τον υπάλληλο και τα έκανε «λίμπα» στο μαγαζί! Αρπαξε το μπουκάλι με την κόκκινη σάλτσα και στην κυριολεξία τον «έλουσε» με αυτήν! Στη συνέχεια, άρχισε να πετάει κάτω ό,τι έβρισκε πάνω στον πάγκο, ενώ φρόντισε να αναποδογυρίσει τραπέζια και καρέκλες. Δεν του μίλησε κανείς! Ολοι τον κοιτούσαν (φανερά τρομαγμένοι) με ανοιχτό το στόμα.

ΔΕΥΤΕΡΟ
Διπλό επεισόδιο μέσα σε λίγες ημέρες είχαμε και σε κατάστημα εστίασης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου! Εκεί όπου δύο αδέλφια «έψαχναν» τρίτο πρόσωπο, γνωστό από τον χώρο της νύχτας ο οποίος κατά τα λεγόμενά τους «προστατεύει» το συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης. Και εκεί ακούστηκαν φωνές, απειλές, ενώ ένας προσπάθησε να επιτεθεί με καρέκλα σε έναν πελάτη επειδή… του έκανε παρατήρηση για το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια του. Τα δύο αδέλφια αναζητούσαν συγκεκριμένο “μπράβο” ο οποίος είχε χτυπήσει αδελφό τους.

ΤΡΙΤΟ
Το τρίτο συμβάν σημειώθηκε σε γνωστό καφέ της εθνικής οδού. «Αρπάχτηκαν» ένας από τον χώρο της νύχτας με δύο άλλους. Ο πρώτος μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, άρπαξε μία καρέκλα από το κατάστημα και άρχισε να χτυπά με αυτήν τους άλλους δύο!

ΤΕΤΑΡΤΟ
Το τέταρτο επεισόδιο συνέβη σε γνωστό κλαμπ που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Πάτρας. Εκεί «εξαγριωμένος μπράβος» μπήκε στον χώρο σαν… ταύρος αν υαλοπωλείο! Αφού «καθάρισε» με δύο γροθιές τον «πορτιέρη» του κλαμπ (ούτε καν πρόλαβε να αντιδράσει) κατευθύνθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και άρχισε να κυνηγά… τον ιδιοκτήτη αλλά και έναν ακόμη «φουσκωτό»! Γνωστός για την «τρέλα» του, ο πρώτος, όντως δεν υπολόγιζε τίποτα. Ευτυχώς παρενέβησαν κάποιοι και τον ηρέμησαν, ενώ το «αφεντικό» όπου φύγει φύγει!

ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ
Και τα τέσσερα αυτά συμβάντα έχουν σημειωθεί σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων και έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις Αρχές! Η αστυνομία εξετάζει επίσης και τρία ακόμη περιστατικά που έχουν σχέση με την δράση των κυκλωμάτων της νύχτας:
1. Τα γκαζάκια που πετάχτηκαν στο café Distinto στην Πλατεία Γεωργίου στις 14 Ιουλίου.
2. Tα γκαζάκια που πετάχτηκαν στις 21 Ιουλίου στο καφέ Carouselo της Ρήγα Φεραίου και στο passo doble της Ηρώων Πολυτεχνείου.
3. Τον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού μπράβου της νύχτας (αλβανικής καταγωγής) τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στην οδό Γερμανού, απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης υπήρχαν δύο μεγάλες παρέες μπράβων. Και ενώ κάποτε οι «αρχηγοί» τους ήσαν «κολλητοί», πλέον… δεν μιλάνε! Γεγονός που έγινε γνωστό και στην Αστυνομία στην οδό Ερμού. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχουν φθάσει στο κτίριο της ΕΛΑΣ και έχει ήδη εξαχθεί το συμπέρασμα πως… η πίτα της νύχτας έχει μικρύνει, οι ομάδες έχουν αυξηθεί, νέο «αίμα» έχει μπει στο «κύκλωμα», άρα… θα αυξηθούν και τα επεισόδια.

ΠΗΓΗ: Πελοπόννησος