Επιβεβαιώθηκε ο Ανδρέας Μαζαράκης: Ορθοπεδικός από το Μεσολόγγι “έκλεψε” δείγμα από ασθενή με κορονοϊό… για να μην κάνει εμβόλιο

Την ώρα που αποκαλύπτονται σωρεία περιπτώσεων πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, μία ακόμη έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Όπως αποκαλύφθηκε αυτή αφορά το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, στο οποίο βρίσκεται ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας προκείμενου να ελέγξει καταγγελίες που αφορούν «μαϊμού» πιστοποιητικά σε γιατρούς, ότι δήθεν έχουν περάσει κορωνοϊό.

Γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία φέρεται να πήρε δείγμα από θετικό ασθενή, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο, για συνάδελφό της προκειμένου να βρεθεί θετικός και έτσι να μην κάνει το εμβόλιο και να μην βγει σε αναστολή. Πρόκειται για ορθοπεδικό ο οποίος μάλιστα έχει συγγενικό πρόσωπο που εργάζεται σε κέντρο υγείας.  Να θυμίσουμε ότι πρώτος ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” Ανδρέας Μαζαράκης είχε μιλήσει για δύο περιπτώσεις υγειονομικών που εμφάνισαν δείγμα κορονοϊού ως δικό τους αλλά το είχαν λάβει από άλλους ασθενείς.