Έρχεται στην Πάτρα ο Παύλος Παυλίδης & οι Hotel Alaska

Ο γνωστός καλλιτέχνης της ροκ μουσικής Παύλος Παυλίδης επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην Πάτρα για μία live εμφάνιση στον χώρο πολιτισμού Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021.

Έρχεται με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, για να παρουσιάσουν στο Πατρινό μουσικόφιλο κοινό τον καινούριο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Δεκέμβρη.

Παράλληλα, τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Οι Hotel Alaska είναι οι:

Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες

Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο

Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Προπώληση εισιτηρίων 15 ευρώ στην πλατφόρμα της viva και στα Discover bookstore, Pixel, Γωνιά του βιβλίου και το θρανίο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

O Παύλος Παυλίδης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως κιθαρίστας στη ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 – 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά (1993 – 2003) με μεγάλη επιτυχία το κομμάτι «Λιωμένο παγωτό». Από το 2004, ακολουθεί solo καριέρα.