Εστιατόριο στη Φλόριντα “κόβει την όρεξη” σε υποστηρικτές του Μπάιντεν

Εστιατόριο στη Φλόριντα θεωρεί ανεπιθύμητους τους υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου “DeBary Diner”, στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπου σκοτώθηκαν 13 Αμερικανοί στρατιωτικοί,  κρέμασε επιγραφή στην είσοδο με την οποία ζητεί από υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου να μην μπουν στο μαγαζί.

“Αν ψήφισες και συνεχίζεις να στηρίζεις την άχρηστη, ανίκανη και διεφθαρμένη διοίκηση που κατοικεί αυτήν τη στιγμή στον Λευκό Οίκο, η οποία είναι συνένοχος του θανάτου των στρατιωτικών μας στο Αφγανιστάν, παρακαλώ πηγαίνετε αλλού” αναφέρεται στην επιγραφή, σύμφωνα με το WOFL.

εστιατόριο - Φλόριντα

Η Angie Ugarte, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου εδώ και πέντε χρόνια, είπε ότι έφτιαξε αυτή την επιγραφή την Πέμπτη μετά την τρομοκρατική επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν περίπου 200 Αφγανοί άμαχοι.

“Ήταν το μόνο πράγμα που αισθάνθηκα ότι μπορούσα να κάνω. Θύμωσα, απογοητεύτηκα, ένιωσα σαν μία από αυτές τις μητέρες, συζύγους ή τις αδελφές που θα δέχονταν την κλήση στο σπίτι” τόνισε.

Πρόσθεσε ότι πολλοί από τους θαμώνες του εστιατορίου της είναι βετεράνοι του Στρατού. Ολόκληρος τοίχος είναι αφιερωμένος στους στρατιωτικούς, με φωτογραφίες, σημαίες και άλλα διακοσμητικά.

εστιατόριο - Φλόριντα

“Οι βερεράνοι πίνουν εδώ τον καφέ τους κάθε πρωί” τόνισε. Ωστόσο, σημείωσε ότι οι αντιδράσεις ήταν ανάμικτες.

“Κάποιοι ήρθαν στην πόρτα, είδαν την επιγραφή και έφυγαν. Και άλλοι ήρθαν στην κουζίνα, όπου μαγειρεύω, και μου είπαν ότι τους αρέσει η επιγραφή”.

Ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που προκαλεί, η Ugarte είπε ότι για τώρα αυτή η επιγραφή θα παραμείνει στο σημείο.