Εξαιρετικός Παναθηναϊκός 4-0 τον Απόλλων Σμύρνης.

Μοιράστηκαν βαθμούς οι Αστέρας και Παναιτωλικός

Στα δύο χθεσινά παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της φετινής Super League είδαμε έναν καταπληκτικό Παναθηναϊκό να κάνει σμπαράλια τον Απόλλων δείχνοντας ότι φέτος θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο τον αγώνα εκτός των πρώτων λεπτών. Έπαιζε κάθετα τη μπάλα ενώ και πρόσφερε θέαμα στο κόσμο του. Σε μία Λεωφόρο που το sold – out είχε ανακοινωθεί από νωρίς το απόγευμα.

Μετά από αρκετά χρόνια είδαμε τον Παναθηναϊκό να παίζει τόσο άνετα με τους νεαποκτηθέντες να δίνουν ποιότητα στο ρόστερ των «πράσινων». Ειδικά ο Βιτάλ έδειξε από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι του στην ομάδα του Παναθηναϊκού πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

 

Στον αγώνα του Αγρινίου, Παναιτωλικός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό αλλά είχε ένταση και πάθος και από της δύο ομάδες. Όμως δεν είχε την ποιότητα και τα γκολ. Καλύτερος ο Αστέρας κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά χωρίς να μπορέσει να σφραγίσει την υπεροχή του με ένα γκολ που θα του έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στη πρεμιέρα της Super League.