Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών με δράση σε Πάτρα, Πύργο και Άργος

Μεγάλη επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών του Πύργου. Με πέντε οχήματα και μια μηχανή διακινούσαν στην Ηλεία ναρκωτικά ,ενώ η δράση τους είχε επεκταθεί σε Πάτρα και Άργος.

Εφτά άτομα έχουν συλληφθεί ενώ οι αρχές αναζητούν αλλά πέντε άτομα που φέρεται να εμπλέκονται σε δύο σπείρες ναρκωτικών στην περιοχή του Πύργου. Οι δράστες φέρονται να έχουν διακινήσει τους τελευταίους μήνες πάνω από πέντε κιλά ηρωίνης με χρηματικό όφελος που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία οδηγήθηκε στους δράστες μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Από τους συλληφθέντες έξι είναι ΡΟΜΑ. Οι δύο σπείρες αριθμούσαν συνολικά 12 άτομα με την πρώτη να περιλαμβάνει  3 άτομα  ενώ η άλλη εννέα .Οι συλληφθέντες περιλαμβάνουν  δύο άτομα από την πρώτη και πέντε από τη δεύτερη άνδρες και γυναίκες.

Οι δράστες έκρυβαν τα ναρκωτικά σε ακατοίκητά σπίτια μέσα στην περιοχή τους και πιο συγκεκριμένα μέσα σε βάτα και άλλα χόρτα στην  παραποτάμια περιοχή του Αλφειού πλησίον του Πύργου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών περίπου 20 γραμμάρια ηρωίνης και εννέα κοκαϊνης, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό περίπου των 15.000 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων είναι ηλικίας 35 – 40 ετών.

Τα ναρκωτικά τα αγόραζαν από  Αχαΐα ή Αργολίδα και οι δύο σπείρες τα πουλούσαν σε ένα μεγάλο δίκτυο πελατών στην περιοχή της Ηλείας.