Φολέγανδρος: Γεμάτος οργή ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς: “Από την αρχή πίστεψα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος”

Ξεχειλίζει από οργή ο πατέρας της 26χρονης αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, Κώστας Ψαράκος για τον 30χρονο δράστη, δολοφόνο της κόρης του, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως οι ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές του παιδιού του στην Φολέγανδρο κατέληξαν σε τραγωδία.

Κρατώντας την ψυχραιμία του όσο αυτό βέβαια μπορεί να γίνει για έναν πατέρα που του δολοφόνησαν την πρωτότοκη κόρη, μίλησε στο protothema,gr εκφράζοντας την οργή του αλλά και την άποψή του να μην θρηνήσουν άλλε οικογένειες το χαμό των κοριτσιών τους.

«Να σαπίσει στη φυλακή. Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει αυτή τη στιγμή από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Σκότωσε το παιδί μου. Από την πρώτη στιγμή, κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι πρόκειται για φόνο κι όχι για δυστύχημα. Από την αρχή πίστεψα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της κόρης μου. Μας κατέστρεψε. Κατέστρεψε την οικογένειά μου, μας ισοπέδωσε. Τα μικρότερα αδέρφια της Γαρυφαλλιάς ακόμα την περιμένουν να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν μια αξιόλογη κοπέλα και επιστήμονας. Ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε διακοπές και δεν μπορώ να πιστέψω ότι γυρίζει νεκρή. Δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα κορίτσια»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο protothema.gr

«Eίμαστε σε αναμονή για την ολοκλήρωση της προανακρίσεως και ακολούθως θα περιμένουμε να μεταφερθεί ο δράστης στην εισαγγελία Νάξου ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη . Για εμάς έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ιατροδικαστική εξέταση , το σχεδιάγραμμα και η έκθεση αυτοψίας.

 

Το σπίτι του 30χρονου στο Βραχάτι Κορινθίας είναι κλειστό με τους γονείς του να βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του παιδιού τους στη Φολέγανδρο. Οι κάτοικοι στην περιοχή μιλούν για μια αξιόλογη οικογένεια καθώς οι γονείς του 30χρονου είναι εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα και έχουν σοκαριστεί από τις εξελίξεις.

protothema.gr