Φωτεινή Ψυχίδου: Πώς σχολίασε τη δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλά… για την τσιπούρα

Τη δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλά για την τσιπούρα, που προκάλεσε σάλο πριν από μερικές ημέρες στο Twitter, κλήθηκε να σχολιάσει η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Love It”:  “Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα”.

Η Φωτεινή Ψυχίδου, που έχει χωρίσει εδώ και καιρό με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ερωτήθηκε γι’ αυτή τη δήλωσή του.

“Τι έχω πάθει με αυτή την τσιπούρα του Κοργιαλά. Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει αυτά τα προβλήματα τα ψυχολογικά με το γυναικείο φύλο στον Κοργιαλά. Γέλασα πάρα πολύ. Νομίζω δεν τα έχω δημιουργήσει εγώ”, είπε η Φωτεινή Ψυχίδου στον Alpha.

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η δήλωσή του για την τσιπούρα και τις γυναίκες που προκάλεσε σάλο

Σάλο στο Twitter έχει προκαλέσει η δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλά.  Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Love It”:  “Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα”.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, για τον γιο του, τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, έπειτα από τον χωρισμό τους, αλλά και για την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στη μόνιμη πατρίδα του, τη Ναύπακτο.

“Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός¨, τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

“Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς”.

Σχετικά με το εμβόλιο είπε ότι έχει κάνει και πως θέλει να κάνει και δεύτερο και τρίτο.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Η δήλωσή του για “την τσιπούρα και τη γυναίκα” προκάλεσε την έντονη αντίδραση χρηστών του Twitter που τον επέκριναν.

Δείτε μερικά από τα σχόλια χρηστών του Twitter

Κοργιαλάς

Κοργιαλάς

Κοργιαλάς

Κοργιαλάς

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξηγεί τον λόγο που χαλάνε οι γάμοι

Κοργιαλάς

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην  στην κάμερα της εκπομπής “Happy day”, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στους λόγους που σύμφωνα με την προσωπική του άποψη, χαλάνε στην εποχή μας οι γάμοι.

“Γράφω τρεις δίσκους, οι δυο στην Αμερική ο ένας στη Γερμανία και αυτά που θα κάνω εδώ. Για κάποιο λόγο με γουστάρουν κάποιοι παραγωγοί έξω και δουλεύει, δουλεύει πολύ καλά… Μένω μόνιμα στη Ναύπακτο. Ακόμα στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τα λεφτά που μας πρέπουν από το εξωτερικό, από εδώ δεν έχω πάρει τίποτα”, δήλωσε ο γνωστός μουσικός και πρόσθεσε:

“Μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κατηγορηματικός: “Όχι, με τίποτα. Όχι άλλο, δεν την ξαναπατάω. Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της και την δουλειά της και καλά κάνει, να έχει και τη δουλειά της και τα παιδιά της και την οικογένεια αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα, μια χαρά περνάμε”.