Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Ορατός από το νησί ο καπνός

Πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται στον ουρανό από το πλοίο Euroferry Olympia που έχει παραδοθεί στις φλόγες και καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Η φωτογραφία με τον καπνό από τη φωτιά τράβηξε κάτοικος από την Κέρκυρα.

Η εικόνα συγκλονίζει και αποτυπώνει το μέγεθος της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18.02.2022) στο πλοίο Euroferry Olympia, που είχε φύγει από την Ηγουμενίτσα με προορισμό το Μπρίντεζι της Ιταλίας και τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από την Κέρκυρα.

Τη φωτογραφία που δείχνει το πλοίο να καίγεται και να είναι ορατό από την Κέρκυρα τράβηξε κάτοικος του νησιού και μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα».

Ο Δημήτρης Κοσκινάς, κάτοικος της Κέρκυρας, περιέγραψε πως ο μαύρος καπνός έχει σκεπάσει μια μεγάλη περιοχή της Αλβανίας και την Κέρκυρα, ωστόσο πλέον  δεν φαίνονται φλόγες και βγάζει το συμπέρασμα ότι η φωτιά έχει σβήσει.

«Πριν ακούγαμε καθαρά και κάποιες εκρήξεις» είπε ο κ. Κοσκινάς.

Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στις σωσίβιες λέμβους του πλοίου ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να μεταφερθούν στην Κέρκυρα.