ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ: Οι αστυνομικοί που έδωσαν “μάχες” για να απομακρύνουν με ασφάλεια τον κόσμο! Τα συγχαρητήρια της Ενωσης

Στο πλευρό των αστυνομικών που έδωσαν τη δική τους μάχη για την εκκένωση των τεσσάρων οικισμών στο μέτωπο της Αιγιάλειας, λίγες ημέρες μετά από τις φωτιές σε Ελεκίστρα – Σούλι αλλά και στη Δροσιά Τριταίας, βρέθηκε η διοίκηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χάρης Τσίτσικας βρεθηκε προχθές στο πλευρό των συναδέλφων του για ψυχολογική υποστήριξη μοιράζοντάς τους νερά καθώς εργάζονταν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ενώ το ίδιο είχε συμβεί προ ημερών με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μπαλάση στο μέτωπο της Πάτρας. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοικούντες αλλά και στους συναδέλφους που υπηρετούν σε όλα τα σώματα ασφαλείας διότι υπερέβαλαν εαυτόν τα πύρινα μέτωπα και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, καθώς επίσης και στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Πάτρας για τον άρτιο και υποδειγματικό συντονισμό των δυνάμεων σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για την ασφαλή απομάκρυνση των πολιτών…», ανέφερε ο κ. Τσίτσικας, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των συναδέλφων του.