Φωτιά στην Εύβοια: Συγκλονίζει εθελοντής που έσωσε σκύλο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος έσωσε έναν σκύλο από την πύρινη λαίλαπα στη Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο εθελοντής, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, τον είχε δέσει στην αυλή του σπιτιού του, το οποίο θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό αφαιρώντας του κάθε ελπίδα για να επιβιώσει. Η ανάρτηση και η φωτογραφία του εθελοντή με το σκυλί στα χέρια έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια και likes.

Αναλυτικά την ανάρτηση:

“Αυτή την εικόνα δεν την ανεβάζω για να δείξω πόσο καλός είμαι, καθώς θεωρώ αυτονόητο να βοηθήσεις μια τέτοια ψυχή να γλιτώσει από το πιο βίαιο και άδικο θάνατο, σε αντίθεση με τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη που θεώρησε σωστό να τον δέσει κιόλας στην αυλή του σπιτιού του, που θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό αφαιρώντας του κάθε ελπίδα για να επιβιώσει…

Με αφορμή αυτό το σκυλί λοιπόν και τη μετέπειτα αισχρή-άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατοίκων του χωριού κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο ανάξιοι είναι οι άνθρωποι στη πλειοψηφία τους να έχουν και να διαχειρίζονται όλα αυτά που μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!!

Λυπάμαι πραγματικά για όλες αυτές τις καμένες εκτάσεις πρασίνου, για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που πληρώνουν τα εγκλήματα του ανθρώπινου είδους και για όλο το κόσμο που δε συμπράττει σε αυτή τη θλιβερή καταστροφή!!

Όσο για όλους τους υπόλοιπους έχω να πω ότι με θλίβει πολύ το γεγονός ότι αναγκάζομαι να συνυπάρξω μαζί τους (με κάθε αντίκτυπο που έχει αυτό) και ότι είναι άξιοι της μοίρας τους!!”.