Φριτάτα με μπρόκολο και φέτα

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, κομμένο σε ροδέλες
  • ½ μπρόκολο
  • 150 γρ. φέτα
  • 5 αβγά
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα τηγάνι.
  • Βράζουμε τα φουντάκια από το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
  • Σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι με το φρέσκο μέχρι να ροδίσουν στο τηγάνι.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μπρόκολο και τη φέτα.
  • Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
  • Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.
  • Ψήνουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια η φριτάτα είναι έτοιμη.