«Για όλα φταίνε οι άλλοι»-Την ερχόμενη Παρασκευή η πρεμιέρα της θεότρελης κωμωδίας από τη θεατρική ομάδα του Σάκη Κλήρη στο θέατρο «Όροφως»

Την ερχόμενη Παρασκευή κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας του Σάκη Κλήρη «Για όλα φταίνε οι άλλοι» που ανεβαίνει στο θέατρο «Όροφως» (Όθωνος Αμαλίας 112).

Μια θεότρελη κωμωδία με σπαρταριστά γεγονότα επί σκηνής.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου ζει με τη γυναίκα του σε μια αστική περιοχή της Πάτρας γύρω στην δεκαετία του ’80. Μια επίσκεψη ενός ζευγαριού από την Αμερική αναστατώνει την οικογενειακή τους γαλήνη και δημιουργεί κωμικοτραγικές καταστάσεις. Μια φοιτήτρια και ένας υδραυλικός εμπλέκονται άθελά τους σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι και μια φαντασμένη υπηρέτρια, που θέλει να γίνει σταρ, τους μπερδεύει ακόμα περισσότερο.

Μια αμερικάνικη συνταγή θα έχει θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα σε μια συντηρητική οικογένεια;
Παίζουν: Σάκης Κλήρης, Κωνσταντίνα Καραγιάννη, Γιάννης Σιδέρης, Ρένα Πάλμου, Δώρα Τσώκου, Σάντυ Πατσαούρα, και Γιώργος Σκόνδρας
Σκηνοθεσία: Ελένη Καραμούζη.
Έπιπλα: Μάχη Αντωνοπούλου.
Η παράσταση θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 20.00. Πληροφορίες / Κρατήσεις: Ταμείο Θεάτρου: 2611810983/6939835990, 6945931233 (Σάκης Κλήρης).
Γενική Είσοδος: 10 €.