ΓΙΑΓΚΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: Άκουσε τα …εξ αμάξης για ένα φουρνάκι – ΦΩΤΟ

Εγραψε ο Γιάγκος Ραυτόπουλος:

Βρωμερές θρασύτατες καλομαθημένες κυράτσες εξυβρίζουν και στέλνουν κατάρες στο inbox μαινόμενες, επειδή έκανα το έγκλημα και ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙ για κάποιον που το έχει ανάγκη ενω ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΒΙΤΡΙΝΑΤΟ πρώτα.
Ενα τέλειο παράδειγμα για το σημείο που έχει φτάσει η αχαριστία, η απληστία και η τοξικότητα ανθυπανθρώπων που απέκτησαν προσβαση στα social media δίχως ίχνος ήθους που με την έπαρση τους αποτρέπουν πολλούς απο το να χαρίσουν ή να δωρίσουν κάτι επειδή τους επιβάλλεται εκβιαστικά η απαίτηση να το σενιάρουν πρίν το φωτογραφίσουν.
ΥΣ. Χρόνος καθαρισμού: 3 min
Λές και αν το έπαιρνες απο κάπου που δεν ξέρεις δεν θα το καθάριζες πρώτα ούτως ή άλλως
ΥΣ2. Ευτυχώς διαμαντια όπως η Στελλα Σέρρα σε δευτερόλεπτα το δώσαν σε άνθρωπο που ειχε άνάγκη με πληρη ευγνωμοσύνη
Στην πυρά με όλικη εξάτμιση κραξίματος διχως ίχνος τύψης!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Χαρίζονται Πάτρα (κα τριγύρω περιοχές) Ραυτόπουλος. Μου ειχατε ζητησει φουρνακι για καποιον Δουλευε ψηλαλωνια. χει αναγκη. Μουαρέσει! Σχολιάστε χρήστης Valina Krfk και ακόμη Κοινοποίηση Πιο πρόσφατα 3ώρ. χάριζαν οείχα καθαρίσει λίγο. Αφήστε κάποιος πάρει σίγουρα έψαχνα ενδιαφέρομαι αρέσει! Απάντηση Γιάγκος Ραυτόπουλος Ιωαννα αμπροπουλου ντρο... σίχαμα τοβλέπω κιόλας. Έλεος 4ώρ. εμφανίζεις. όχινα οχαρίσεις Απάντηση Valina"