Γιατρός πέταξε δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού στα σκουπίδια

Με μία, το λιγότερο, περίεργη υπόθεση ασχολούνται τις τελευταίες μέρες τα στελέχη της αστυνομίας και ειδικά του αστυνομικού τμήματος Βουλιαγμένης. Στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα πραγματοποιήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία γιατρός πήγαινε μαζί με άτομα τα οποία υποτίθεται είχαν σκοπό να εμβολιαστούν σε νοσοκομείο, αλλά οι εμβολιασμοί δεν πραγαμτοποιούνταν ποτέ.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο ημέρα ο συγκεκριμένος γιατρός πήγε στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται μαζί με 5 ακόμα άτομα και είπε στη νοσηλεύτρια βάρδιας ότι θα εμβολιάσει τους πέντε που ήταν μαζί του ο ίδιος.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι εμβολίαζε, αλλά στην πραγματικότητα πετούσε στα σκουπίδια τόσο το εμβόλιο όσο και τις σύριγγες. Η νοσηλεύτρια βάρδιας εντόπισε μία σύριγγα μαζί με το εμβόλιο στα σκουπίδια και άμεσα ενημέρωσε τους προϊσταμένους της.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι συνολικά έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις του εμβολίου, και εικάζεται βάσιμα ότι και αυτές πετάχτηκαν στα σκουπίδια από τον γιατρό.

Άμεσα ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα ασφαλείας αλλά ο γιατρός προφανώς αντιλήφθηκε τι συμβαινε κα εξαφανίστηκε ενώ παρά την κινητοποίηση των Αρχών δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.  Έχουν φυσικά προκύψει πολλές απορίες και ερωτήματα αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και οι έρευενες των αστυνομικών αρχών έχουν ως στόχο όχι απλά των εντοπισμό του γιατρού αλλά και την απάντηση αυτών των ερωτημάτων.

Σε βάρος του 54 χρόνου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών καθώς και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.